Over Santorini

007
Genieten van de Grieks/Mediterraanse keuken in het hartje van Waalwijk
Voor een geslaagd avondje dineren in Grieks-Mediterraanse stijl bent u bij ons aan het juiste adres. In ons sfeervol romantisch restaurant met minionische muurschilderingen zult u een prettige maar vooral ook smaakvolle avond beleven en zult u aan niets ontbreken! Dat begint al met een heerlijk aperitiefje ouzo van ons. Een ruime keuze aan gerechten, alle van een bijzonder hoogstaande kwaliteit en onze gastvrije bediening zorgen er altijd voor dat u in een intieme sfeer terecht komt. Restaurant Santorini is zeer centraal gelegen in het hartje van het altijd gezellige Waalwijk. Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de Efteling? Waarom sluit u die prachtige dag dan niet af met een avondje gezellig- culinair genieten? Restaurant Santorini ligt op 6 kilometer afstand van de Efteling. Dat is nog geen 10 minuten rijden! Ook hebben wij speciaal voor Efteling bezoekers een speciale actie; op vertoon van uw Efteling kaartje krijgt u 15% korting op uw totale rekening!

Bent u een theater liefhebber en vindt u het leuk om met uw geliefde(n) er een avondje gezellig tussenuit te zijn? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan het luxe theater De Leest in Waalwijk. Ons restaurant ligt maar op 5 minuten loopafstand van De Leest. Ook voor theaterbezoekers bieden wij (op vertoon van uw kaartje) een korting van 15% op uw totale rekening! Wij nemen u graag mee in een smakelijke rondreis door de Grieks-Mediterraanse keuken. Onze uitgebreide menukaart zorgt er voor dat elke vlees- of visliefhebber tevreden wordt gesteld. Bent u vegetariër, dan geeft Restaurant Santorini u een ruime keus aan heerlijke vegetarische gerechten.

008
Voor de zoetekauwers onder ons, geven wij u graag de keus uit typisch Griekse nagerechten. Van heerlijk traditioneel baklava, tot een plak geweldig zachte Griekse yoghurt met honing en walnoten die weg smelt in uw mond. Spreekt een typisch Mediterraans nagerecht u meer aan, probeer dan bijvoorbeeld onze zelfgemaakte tiramisu. Natuurlijk denken wij ook aan de moeilijke kiezers, daarvoor hebben wij de sagapo schotel. Een grote schotel voor meerdere personen met allerlei verschillende heerlijke nagerechten. Zoals u misschien al weet is de missie van Restaurant Santorini, het bevredigen van alle culinaire wensen van onze gasten. Ons team zorgt er graag voor dat u met een tevreden glimlach het restaurant verlaat. Wij streven er naar om u een avond te geven die u niet snel zal vergeten.