Welkom bij Restaurant Santorini

Genieten van de Grieks / Mediterraanse keuken in het hartje van Waalwijk
Voor een geslaagd avondje dineren in Grieks-Mediterraanse stijl bent u bij ons aan het juiste adres. In ons sfeervol romantisch restaurant met minionische muurschilderingen zult u een prettige maar vooral ook smaakvolle avond beleven en zult u aan niets ontbreken! Dat begint al met een heerlijk aperitiefje ouzo van ons.. Een ruime keuze aan gerechten, alle van een bijzonder hoogstaande kwaliteit en onze gastvrije bediening zorgen er altijd voor dat u in een intieme sfeer terecht komt.

Restaurant Santorini is zeer centraal gelegen in het hartje van het altijd gezellige Waalwijk. Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de Efteling? Waarom sluit u die prachtige dag dan niet af met een avondje gezellig- culinair genieten? Restaurant Santorini ligt op 6 kilometer afstand van de Efteling. Dat is nog geen 10 minuten rijden! Ook hebben wij speciaal voor Efteling bezoekers een speciale actie; op vertoon van uw Efteling kaartje krijgt u 15% korting op uw totale rekening!

Mocht u nog aanvullende wensen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet ons daartoe aan te spreken. Wij zijn u graag van dienst. Lees meer Over Restaurant Santorini.