Bedrijven

Restaurant Santorini is u graag van dienst tijdens een speciale gelegenheid. Komt u dineren vanaf 8 personen, dan stellen wij graag, samen met u een menu (zowel á la carte als in buffet vorm) geheel naar uw wensen samen.

Heeft u iets te vieren met uw familie of wilt u een personeelsuitje plannen? Ons restaurant heeft een capaciteit tot 100 personen. Heerlijk eten, gepaard met uitstekende service en een romantische ambiance brengt uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Personeelsuitje Een personeelsuitje behoort natuurlijk op de eerste plaats gezellig te zijn, maar het is ook leuk wanneer een personeelsuitje een feest is dat niet snel vergeten wordt en waar nog lang over gesproken kan worden met de collega’s. Voor grote groepen vanaf 40 personen hebben we speciale arrangementen met eventueel ook livemuziek en Buikdanseres! Wilt u een personeelsuitje reserveren waar uw collega’s het nog lange tijd over zullen hebben? Dan bent u van harte welkom bij Grieks Mediterraans Restaurant Santorini in Waalwijk!

Contact Beleef een onvergetelijk personeelsuitje met uw collega’s bij Grieks Mediterraans Restaurant Santorini! U kunt uw personeelsuitje online reserveren, maar wij zijn voor meer informatie ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0416-341877.

Grieks eten op locatie Onze jarenlange ervaring op gebied van catering op locatie is voor u een garantie voor kwaliteit en presentatie. Of het nu gaat om een klein aantal gerechten of om een buffet voor 100 personen, voor alle denkbare gelegenheden kunt u de professionele catering van Santorini laten komen. Voor uw feest thuis, op de vereniging of op het bedrijf, 6 dagen in de week op de gewenste tijd leveren wij warme en koude gerechten volgens de wettelijke hygienenormen. Dus altijd op de juiste temperatuur. Warmhoudapparatuur (chafing dishes) en servies/bestek leveren wij gratis. Ook is het mogelijk voor bedrijven om, b.v. in het geval van overwerken of lunch, gerechten van onze afhaal/bezorgkaart te laten bezorgen.