Overzicht van alle arrangementen

009

Efteling Arrangement

Restaurant Santorini is zeer centraal gelegen in het hartje van het altijd gezellige Waalwijk. Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de Efteling? Waarom sluit u die prachtige dag dan niet af met een avondje gezellig- culinair genieten? Restaurant Santorini ligt op 6 kilometer afstand van de Efteling Kaatsheuvel. Dat is nog geen 10 minuten rijden! Ook hebben wij speciaal voor Efteling bezoekers een speciale actie; op vertoon van uw Efteling kaartje krijgt u 15% korting op uw totale rekening!

deleest

De Leest

Bent u een theater liefhebber en vindt u het leuk om met uw geliefde(n) er een avondje gezellig tussenuit te zijn? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan het luxe theater De Leest in Waalwijk. Ons restaurant ligt maar op paar minuten loopafstand van De Leest. Ook voor theaterbezoekers bieden wij (op vertoon van uw kaartje) een korting van 15% op uw totale rekening!

005

Nationale Dinercheque

Heeft u toevallig met uw verjaardag, kerst, sinterklaas of andere gelegenheid een Nationale Dinercheque ontvangen. Ons restaurant accepteert uw nationale dinercheque met alle plezier.

Verjaardagsarrangement

Kom gezellig bij restaurant Santorini uw verjaardag vieren en krijg als jarige op vertoon van uw ID, op de dag van de verjaardag, het hoofdgerecht GRATIS, minimaal 3 andere betalende gasten aanwezig. Let op: niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

Groepsarrangementen

Haal de Griekse keuken dichter naar u toe. Restaurant Santorini is u graag van dienst tijdens een speciale gelegenheid. Komt u dineren vanaf 8 personen, dan stellen wij graag, samen met u een menu (zowel á la carte als in buffet vorm) geheel naar uw wensen samen. Heeft u iets te vieren? Ons restaurant heeft een capaciteit tot 120 personen. Heerlijk eten, gepaard met uitstekende service en een romantische ambiance brengt uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis. Ook is restaurant Santorini u blij.